Privatumo politika

Mes siekiame užtikrinti, kad naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugūs. Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais teisės aktais reglamentuojančiais asmens duomenų apsaugą.

Šioje svetainėje asmens duomenis renkame:
prekių pirkimo užsakymo puslapyje;
paskyros registracijos formoje;
užklausų ir susirašinėjimo formose.

Asmens duomenys kuriuos renkame ir tvarkome yra šie:
vardas, pavardė;
adresas;
telefono numeris;
el. pašto adresas;
IP adresas ir kita prisijungimo informacija.

Asmens duomenų rinkimo ir tvarkymo tikslai:
užsakymų vykdymas;
kliento informavimas apie jo užsakymo vykdymą;
informacijos siuntimui apie mūsų prekes ir paslaugas ar kitai informacijai,
tiesioginės rinkodaros, lojalumo programos, reklaminių akcijų vykdymas;
finansinių dokumentų paruošimas, buhalterinė apskaita;
kitų sutartinių įsipareigojimų įvykdymui;
kitais tikslais, kuriais Įmonė turi teisę tvarkyti Kliento asmens duomenis, kai Klientas išreiškė savo sutikimą, kai duomenis reikia tvarkyti dėl Įmonės teisėto intereso arba kai tvarkyti duomenis Įmonę įpareigoja atitinkami teisės aktai.

Jūs turite teisę kreiptis į mus norėdami:
gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi informacijos apie mūsų prekes ir paslaugas siuntimo tikslais.

Norėdami pasinaudoti šia teise prašome kreiptis el.paštu info@beatricesdovanos.lt su laisvos formos prašymu.

Asmens duomenis perduodame partneriams, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti užsakymą, kurie yra:
siuntų pristatymo įmonės, kurie naudoja asmens duomenis siekiant užtikrinti prekių pristatymą;
mokėjimus aptarnaujančios ir vykdančios įmonės, kurios asmens duomenis naudoja mokėjimams atlikti, mokėjimų saugumui ir rizikos prevencijai.